Barry Kolenaar

K6 Sunset Walk

( 3,5 kilometer (rolstoelvriendelijk) | Lid van team: De Kooltjes )

Een split second veranderde mijn en ons leven voorgoed. Als man, vader van 4 en chirurg werd ik vol in de flank geraakt op de fiets door een onoplettende automobilist. Dagelijks worstelen wij met de rest gevolgen hiervan. Wij als gezin van 6 wandelen graag mee om meer aandacht en begrip te vragen voor iedereen die dagelijks moet leven met de impact van een hersenaandoening en de vaak onzichtbare gevolgen hiervan.

Totaal opgehaald bedrag: € 170
Streefbedrag: € 100

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 30

Carolien

08-07-2023
€ 15

Anoniem

18-05-2023
€ 25

Saskia

17-05-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer