M
Maaike Elizabeth Nahuis-Krijgsheld

Wandellen voor gezonde hersenen

Ik wandel mee om meer aandacht en begrip te vragen voor hersenaandoeningen en de enorme gevolgen die dit op iemand zijn leven heeft en de grote impact die dit heeft op iemand zijn naaste familie en vrienden. Met gezonde leefstijl en gezonde voeding is veel winst te halen. Hersenaandoeningen zijn aan de buitenkant niet zichtbaar, kijk maar op onderstaande foto's. Op één ben ik niet depressief, welke denk je dat dat is?

Totaal opgehaald bedrag: € 25
Streefbedrag: € 1.000
Sunset Walk 2023 start over...

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Maaike Elizabeth

01-05-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer