Praktische informatie

Op deze pagina vindt je de praktische informatie voor de Sunset Walk in Noordwijk. Heb je nog vragen, kijk dan op onze FAQ of mail ons op sunsetwalk@hersenstichting.nl.

Adres start- en finishlocatie

De start- en finishlocatie is bij de Vuurtoren op de Boulevard van Noordwijk.
Het adres is Koningin Wilhelmina Boulevard 34, 2202 GW Noordwijk.

Het programma

17:00 – Sunset Walk-terrein open voor deelnemers

18:00 – Officiële opening Sunset Walk 2023

18:00 – 19:30 – Start wandeltocht

22:00 – Sluiting finish*

*Om 21:30 uur verwachten we de laatste wandelaars terug en na 22:00 uur kan er niet meer gefinisht worden. Zorg dat je tussen 18:00 - 19:30 start met je wandeling, dan ben je op tijd binnen.

Registratie

Vandaag ontvang je per mail ook je ticket voor de Sunset Walk. Deze kun je uitgeprint meenemen of op je telefoon laten zien bij de registratiebalie. De registratiebalie is geopend van 17.00 - 19.15 uur. Na aanmelding ontvang je het starterspakket. Hierin zit o.a. het lintje voor begrip en een muntje waarmee je vooraf of achteraf een lekker drankje kunt halen bij een van onze foodtrucks.

Hoe laat kan ik starten?

Tussen 18:00 en 19:30 uur kan er gestart worden met wandelen.
Om 18.00 uur is er een officieel startmoment met onze ambassadeur Annemarie van der Sar. Wil je liever rustiger van start gaan? Dan adviseren wij je om ná 18:30 uur vertrekken.

Bereikbaarheid & parkeren

Het evenement is bereikbaar met het openbaar vervoer (per bus). De bushalte Parallel Boulevard is op loopafstand van de start/finish locatie. Bij deze halte stoppen bus 20, 90 en 385. Plan jouw route op www.9292.nl.

Parkeeropties:

  • Qua afstand is de parkeerplaats Wantveld en de straten rondom de vuurtoren en boulevard (beide betaald) het meest dichtbij de start- en finishlocatie.
  • Ook kan je in de parkeergarage Oude Zeeweg (betaald) de auto kwijt: Oude Zeeweg 57a, 2202 CJ Noordijk. Vanaf hier is het 16 minuten lopen. 
  • Daarnaast kan je gratis parkeren bij het parkeerterrein bij Sportpark Duinwetering & Northgo College (Duinwetering 4, 2203 HK, Noordwijk). Vanaf hier is het nog 15-20 minuten lopen naar de start- en finishlocatie.

We verwachten later in de avond minder drukte omtrent parkeren. Maak dus vooral gebruik van de ruime starttijd. Je kan tot 19:30 starten met je Sunset Walk.

Foto's en video

Tijdens de Sunset Walk worden er foto’s en beeldmateriaal gemaakt om een sfeerimpressie te geven van het evenement op onze website, in onze nieuwsbrieven, het HersenMagazine en op social media. Op 8 juli zal er ook pers aanwezig zijn om beeldopnamen te maken. De Hersenstichting gaat te allen tijde zorgvuldig om met beeldmateriaal. Meer informatie vind je ook in onze privacyverklaring.

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer