H
Horst aan de Maas

Horst aan de Maas

1 op de 4 Nederlanders heeft een hersenaandoening. Wij wandelen mee om meer aandacht en begrip te vragen voor iedereen die dagelijks moet leven met de impact van een hersenaandoening en de vaak onzichtbare gevolgen hiervan.
In veel gevallen bestaat er nog geen behandeling die de aandoening kan stoppen of vertragen. Leren leven met de zichtbare en onzichtbare gevolgen is dan vaak de enige optie. Dit heeft een enorme impact op de kwaliteit van leven, hoewel je daar aan de buitenkant vaak niets van ziet. Tijdens de Sunset Walk willen wij aandacht vragen voor alle mensen die leven met een aandoening die onzichtbaar is.

Totaal opgehaald bedrag: € 1.058
Streefbedrag: € 777

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Anoniem

16-08-2023
€ 50

Deborah

21-07-2023
€ 45

Anoniem

18-07-2023

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer